Translate

lundi 17 mars 2014

Ihmisen fysiologia - johdanto aloittelijoille - mitä sinun tulisi tietää



Ennen kuin saamme osaksi keskustelua ihmisen fysiologia avulla selvittää, mitä se on. Se on toimintoja ihmisen terveenä. Liittyvät erityisesti biokemiallisia, mekaanisia ja fysikaalisia toimintoja. Tämä sisältää elimet ja solut, jotka muodostavat näitä elimiä. Joten periaatteessa se on tutkimus, miten kehon toimintoja ja anatomia on tutkimus ihmisen kehon muodossa. Ihmisen fysiologia voi olla erittäin kiehtova ja ei vain ollut tietoa lääkäreille.




Joten laittaa asiat arkipäivän englantia tai maallikot ehdoilla avulla tarkastella joitakin järjestelmiä, niiden tärkeimpien elinten ja niiden tehtävät.




Aivojen ja selkäytimen ovat kaksi tärkeimpien elinten heikkohermoinen elimistö. Sen että aivoista erityistä aistit kuten näkö-, kuulo, maku ja haju tulee. Sitten tietenkin on jotain meissä, joka kerää tietoja ympäristön ja näin ne yhteisen ruumiinosia kuten korvat, silmät, nenä ja kieli. Jos sinun pitäisi tutkia tätä järjestelmää, viitataan hermostoon voidaan opiskella neuro fysiologia, joka on ihmisen fysiologia luokka.




Sitten on toinen yhteinen järjestelmä koostuu luuranko ja lihaksia. Tätä kutsutaan liikuntaelimistöä. Tämä järjestelmä on tehtävänä on pitää meidät yhdessä ja tuottaa verisoluja, joka tapahtuu sisällä luut. Täällä on solu-ja tuki-ja liikuntaelinten fysiologia.




Sydän, valtimot, laskimot ja kapillaareja ryhmitellään yhteen muodostaen vikaa. Sydän on vastuussa pumpata verta siirtää happea ja muita tärkeitä asioita koko kehon. Tämä edellyttää sydän fysiologia




Tiedämme, että keuhkoihin ovat yhteisten elinten hengityselimiä, mutta älä unohda nenä ja henkitorvi myös siellä. Koska olet juuri lukenut ovat oppineet hengityksen fysiologian. Koskettavat juuri nämä kolme järjestelmät on tuonut sinulle oppimisen ihmisen fysiologia. Se ei näytä kovin monimutkainen, kun laitat sen tällä tavalla.




Joten tämä on hyvin mielenkiintoista, mutta mitä todella väliä sillä maallikko tai ei lääketieteellinen henkilölle? Kai se riippuu siitä, mikä on sinulle tärkeää outlook. Kanssa kasvava lääkärien Pula. vastuu alkaa kuulu teille hieman enemmän tietoa siitä, mitä kehosi. Ehkä se voitaisiin tarkastella ennaltaehkäisevänä toimenpiteenä. Jos tiedät kehosi on kai tehdä, ja sitten se ei näytä tekevän niin, voit saada sen ennen pieni ongelma muuttuu suuri. Tämä ei tarkoita lankeaisi karikot itse diagnoosi tai tulossa hypokondrinen, se tarkoittaa yksinkertaisesti ilmoitetaan.




Annan teille esimerkin. Jos olit koulussa ottaen erittäin tärkeä tietenkin ja se merkitsi koko tulevaisuuden sinulle, sitten ilmeisesti olet laskemisesta kaikki voit oppia siitä oikein? Olet täysin riippuvainen sinun opettaja joka toimittaa sinulle tietoa. Nyt avulla sanoa ohjaaja vain opettaa teitä ½ asti, jolloin hän yleensä oli. Aiotko pudottaa pois kurssin tai olet menossa saada ylimääräiseen pyöreä aineista auttaa pitkin?




Ihmisen fysiologia on tärkein asia, sen koska sen elämääsi. Joten jos vain saada sanoa ½ se voi vaatia lääkärin hoitoa, sitten ehkä voit täydentää se jäseneltä tulossa perillä sen tarpeet.


Aucun commentaire:

Publier un commentaire