Translate

mercredi 19 mars 2014

Yhdeksän vinkkejä selviytyä anatomian ja fysiologian kurssin



Aika sitoutumista




Sitouduttava vähintään 10-15 tuntia viikossa vain tutkimaan anatomia. Vältä moniajo tutkiessaan anatomia; huomiota on oltava yksinomaan anatomia tutkimuksen resurssien. Älä kuuntele musiikkia, katsella televisiota tai surffailla Internetissä näinä opiskella tuntia. Valitse mukavan ympäristön opiskelemaan et ole hajamielinen. Ympäristön pitäisi olla hiljainen, kuten kirjasto työhuone.




Ei koskaan Miss luokka




Anatomia ja fysiologia on yksityiskohtainen luokka sinulla ei ole varaa jättää edes yksi luento tai lab. Rehellisesti, vaikka olet sairas sinun kannattaa osallistua ellei aiheuttaisi vakavaa haittaa terveydelle ja/tai muiden opiskelijoiden terveyttä.




Hyödyntää kaikki mahdolliset resurssit




Osallistua kaikki tarkastelu istunnon tai office Fi mahdollisuudet. Lisäksi sinun pitäisi tehdä sosiaalisia kontakteja oman luokan, jotta voi kutsua yksityisen ryhmän opintojaksoja. Luokan pitäisi saada ainakin ensimmäisenä päivänä 5 opiskelijaa puhelinnumerot. Kannattaa aktiivisesti etsiä tutkimuksen kumppani, mieluiten useita kumppaneita ja muodostavat tutkimusryhmä.




Tarkistaa materiaali ennen kunkin luentoa




Lue aina tai ainakin silmäillä oppikirja kappaleissa ennen kunkin luentoa. Tämä helpottaa luento seuraa ja sinulla on vähemmän todennäköisesti saada sekaisin. Jos professorin virkaa anatomian luento toteaa ennen luokan alkua, sinun pitäisi myös tarkistaa ne ennen luokan.




Tarkistaa materiaali kunkin luennon jälkeen




On tärkeää tarkastella materiaalia, luento 1-2 tunnin luennon jälkeen. Pitää kirjoittaa muistiin pääkohdat omin sanoin. Lisäksi on erittäin hyödyllistä kerrata tärkeimmät seikat suullisesti edessä asunnostasi kunkin yhteisen luennon jälkeen. Tämä voi olla tärkein tekijä säilyttää aineisto.




Anatomia tutkimuksen resurssien




Saada käsiinsä useita anatomia oppikirjoja myös ruumiin perustuva anatomia oppikirja. Jos mahdollista saada näyte anatomia tietokilpailuja ja testit. Joitakin hyviä ovat lihasten anatomia tietokilpailuja, anatomia tietokilpailuja verkossa, cadaver anatomia tietokilpailuja, lihaksen järjestelmä tietokilpailuja, luustosi tietokilpailuja ja kallo anatomia tietokilpailuja. Lisäksi saada anatomia video tutorials. Joitakin hyviä ovat ruumiin leikkelyn videoita pään ja kaulan anatomia video luentoja. Koska Muistitekniikat syvyys tee hyödyntää anatomia muistitekniikka. Yhteenvetona käyttää monia erilaisia anatomia tutorials.




Johdonmukaisuus




Vaikka haluat säilyttää tasapainoinen elämä ja pitää hauskaa, ei keväällä tauko häiritä tutkimukseen tottumuksista. Vaikka sinulla on hauskaa-keväällä spring break, 10-15 tuntia tällä viikolla pitäisi vielä omistettu anatomian kurssin.




Tasapainoinen elämä




Kääntöpuoli haluat välttää liian opiskelua liian. Jos teillä ei ole elämää ulkopuolella anatomia tutorials, voit todennäköisesti tulla palanut ja harkita pudottamalla kurssin. Lisäksi oman opiskelun laatu on uhattuna.




Kiinnitä huomiota




Vain näytetään asti luento ja lab ei riitä. Haluat olla hyvin tarkkaavainen joka hetki maksimoidaksesi ymmärtämistä. Anatomian luento tai lab Vältä seurustelua tai internet surfing. Muista, kuinka paljon raaka aika voit viettää opiskelu, mutta melko kuinka paljon aikaa kulutat.


Aucun commentaire:

Publier un commentaire