Translate

jeudi 20 mars 2014

Anatomia ja fysiologia ohje









Anatomia ja fysiologia on vaikeaa. Se on aikaa vievää ja vaatii sekä paljon uutta sanastoa Muistitekniikat ja ymmärtää fysikaalisia ja kemiallisia prosesseja, jotka vaikuttavat ihmisen elimistöön. Tietenkin sinun täytyy tutkia tehdä hyvin luokassa, mutta muut anatomia & fysiologia apua siellä lisäksi sinun oppikirja.




Seuraavassa on joitakin ehdotuksia nykyisen RN ja entinen opettaja, joka sai "A" ihmisen anatomia & fysiologia.




1) Varmista, että ymmärrät joitakin peruskäsitteitä kemia kuten




* osmoosi


* helpottaa kuljetusta


* mitä kemiallisessa yhtälössä tarkoittaa, ja


* Miten molekyylien käyttäytyä ratkaisu.




Vesimolekyylien reagoivat ja vuorovaikutuksessa muiden liuotetut aineet jatkuvasti ja tällä on suuri vaikutus monia kehon toimintoja.




2) Jos et ymmärrä näitä prosesseja, löytää resurssi on-line, kemiasta tai biologiasta osasto tai ohjaaja tai oppikirja auttaa sinua. Tämä ylimääräinen vaihe auttaa sinua ymmärtämään monia käsitteitä saat kattavat A & p.




3) käyttää Internetiä.




Monet yliopistot ovat sivustot anatomia & fysiologia animaatioita ja opetusohjelmia. Lisäksi sinun on hämmästynyt, mitä löydät YouTubessa. Tyyppi tahansa system tai käsite Ongelmana on ja olet todennäköisesti löytää jotain hyödyllistä. Vain olla varma, että kirjoittaja on hyvämaineinen.




Kun löydät animaatioita, äänen poistaminen käytöstä ja yritä kuvata, mitä näet tapahtuu. Jos sinulla on kova aika pyytää tutkimuksen kumppani katsella sinua ja nähdä, jos voit selvittää, mitä on tekeillä. Ehkä jopa vakuuttaa professori tehdä luokassa ryhmänä.




4) kysymyksiä kun kysymys toisensa perään.




En välttämättä tarkoita pitäisi jatkuvasti keskeyttää ohjaaja, mutta sinun pitäisi olla ajattelu kysymyksiä kuin kuuntelu tai lukea tai katsella. Pyytää joitakin näistä kysymyksistä, mutta myös kirjoittaa joitakin vastata myöhemmin tai kun luokan. Vastauksia joihinkin niistä itse.




Varmista, että kun luet tekstisi pysähtyä lopussa osa tai sivu ja kysyä itseltäsi, mitä olet juuri lukenut. Jos et tiedä, ei opi mitään. Se on erittäin helppo päästä silmän liikkua edestakaisin yli sivun sanaton tunkeutuu oppiminen tai ajatus.




Kysy kysymyksiä, jotka eivät välttämättä liity suoraan A & P mutta Näytä että olet vertaamalla tai integrointi mitä opitte A & p mitä jo tietää tai opiskelevat muilla aloilla. Toisin sanoen jos jotain kuulet A & p muistuttaa jotain voit lukea American History, kirjoita muistiin että ajatus tai tähän kysymykseen. Puhu joku muu siitä. Kehittää ajattelun ja kysymys. Tällaisia kysymyksiä ja ajatuksia ovat linkkejä rakentaa ymmärrystä ja jäävät sinua paljon kauemmin kuin pelkkää vuosilukujen tosiasia.


Aucun commentaire:

Publier un commentaire