Translate

mardi 18 mars 2014

Anatomia ja fysiologia opinto-oppaat - helppo tapa muistaa anatomia ehdot





Anatomia ja fysiologia voi olla hyvin turhauttavaa. Oletko koskaan etsinyt yksinkertaisempi tapa opiskella anatomia? Menin perusteellinen kivun muisti vuoret lääketieteen kannalta. Kerrottakoon, se ei ole helppo muistaa niitä jopa Englanti puhumattakaan Latinan ehdot. Jos todella haluamme helpottaa opiskeluaikanaan kiinnittää huomiota tämän artikkelin ja se tekee sinut askeleen lähellä tavoitteesi.




o ensin opettelisit termin ja sen merkitys on hyvin samankaltainen kuin vieraan kielen oppimiseen. Siksi lainasin Vinkki muistaa sanoja. Ottaa kasan hakemisto kortit ja kirjoittaa termi toisella puolella kortti ja sen merkitys toisella puolella. Tee se sisältää kaiken sinun täytyy muistaa. Nyt läpi kortit yksitellen käännetään ne tekee paljon helpompi muistaa ehdot. Vuorotellen edestakaisin, kunnes voit antaa merkityksen tai termi ja katso määritelmä ensin ja nimi termi.




o toinen kärki, joka oli erittäin hyödyllinen minulle on joitakin tapahtuvan ihmisen anatomia. Tiedät, että ihmiset saavat suuren osan tiedot ympäristön silmin. Kuvat ja kaaviot ovat hyvä apu. Mutta löysin vielä parempi ratkaisu. On olemassa joitakin pieniä ohjelmia, jotka osoittavat kolme kolmiulotteinen ihmisen luuston ja lihaksiston rakenne. Älä koskaan aliarvioi animaatio. Yllätyt, miten helpompaa on muisti luut ja lihakset ihmiskehon.


Aucun commentaire:

Publier un commentaire