Translate

mercredi 19 mars 2014

Anatomia ja fysiologia ohje - kiehtovaa prosessit



Anatomia ja fysiologia ihmisen keho on hyvin monimutkainen. Tämä tiede tutkii miten kehomme on rakennettu ja monet järjestelmien toiminnasta. Ihmiset ovat luonnostaan uteliaita kehoaan. Haluamme tietää, miten järjestelmät toimivat. Anatomia ja fysiologia ovat biologia. Jos olet koulussa oppia tämän tiedettä tai sen opettamiseen, anatomia ja fysiologia ohje on saatavana. Mikä oli kerran saatavana vain oppikirjoja tai fantastinen kirjaston kirjoja koostuu selkeä ja päällekkäisiä sivuja, on nyt saatavilla verkossa. Tämä tiede auttaa meitä ymmärtämään, miten kehon mahdollistaa meitä ajaa, hypätä, hengittää, syödä ja nukkua, vain muutamia mainitaksemme.




Anatomia ja fysiologia auttaa opiskelijoita paremmin ymmärtää monimutkaisia mekanismeja työssä ihmiskehoon. Ottaa tämä ymmärrys auttaa yksi ymmärtää lääkärit, tehdä hyviä päätöksiä, jotka parantavat omasta terveydestään ja tehdä tärkeitä päätöksiä tiellä terveydenhuollon perheelleen. Suunnittelu uran lääketieteen opiskelijoiden on aina anatomia ja fysiologia tutkimuksen pohjana. Anatomia ja fysiologia on käytettävissä verkossa. Nämä koostuvat kaaviot, tietokilpailuja, tutorials, sanakirjat, elokuvia ja monet enemmän auttaa.




Anatomia on biologian, joka tutkii elollisen sisällä ihmiskehon rakenne haara. Tämä tutkimus kuuluu ja johtaa ymmärtämään toiminnan elinten, solujen, kudosten, luut, rustot, lihakset, veri, aivojen ja hermoston, muutamia. Nämä laajat alueet voidaan jakaa pienempiin ryhmiin tutkimus. Nämä luokat anatomia ja fysiologia ohjeen ovat lähes rajattomat. Yksinkertaisuuden tutkimuksessa jotkut ryhmät kehon alueille neljään pääryhmään. Ensinnäkin alueellista ryhmät, toiseksi suurten elinjärjestelmien Kolmanneksi pinnallinen anatomia ja neljänneksi sisäelimissä.




Alueelliseen ryhmään kuuluu niska ja pää, yläraajojen, rintakehä, vatsa, selkä, lantio ja välilihan ja alaraajojen. Tärkeiden elinten järjestelmät sisältävät verenkierron, hormonitoimintaa, ruoansulatuskanavan, immuunijärjestelmän, integumentary, hermostunut, hengitysteiden, imusuonten, lisääntymisterveyden ja virtsateiden. Pinnallinen anatomia viittaa pinta anatomia kehon maamerkeistä jota lääkärit voivat käyttää kuten viitekohdista mitata asema syvemmälle rakenteisiin. Sisäelimet ovat viimeisen ryhmän. Anatomia fysiologia auttaa yksi ymmärtää, miten kaikki nämä eri rakenteet yhdessä! Kun käytät anatomia ja fysiologia apua alat kiehtova matka ihmisen elimistöön.


Aucun commentaire:

Publier un commentaire