Translate

mercredi 19 mars 2014

The Physiology of Hypnosis



Hypnoosi alusta lähtien on ollut jatkuvaa keskustelua siitä, hän prosessi todellisuutta. On niin paljon henkilöitä, jotka uskovat, että hypnoosi on todellinen tajunnan on yksilöitä, jotka eivät usko hypnoosi on todellinen. Pyrkiessään osoittamaan, onko valtion hypnoosi voi indusoida tiedeyhteisö on tehnyt omat tutkimukset ja kerännyt merkittävää tietoa.




Tutkijat ovat aiheuttaneet henkilöt lukuisia tutkimuksia selvittää onko fysiologisia muutoksia, jotka tapahtuvat kehon aikana hypnoosi. Tulokset ovat mielenkiintoinen ja valaiseva. Jälkeen koukkaaminen ihmiset jopa lukuisia koneita, tutkijat ovat havainneet, että vaikka näyttäisi olevan juurikaan muutoksia kehon aikana hypnoosi, aivojen itse saatat kohdata merkittäviä muutoksia.




Tutkimukset ovat osoittaneet, että on olemassa joitakin muutoksia, jotka tapahtuvat kehon aikana hypnoosi. Ehkä ilmeisin muutokset ovat sydämen syke ja verenpaine. Tämä johtuu todennäköisesti tilaa rentoutumiseen, joka yksilön tulee kun hypnoosista. Ylivoimaisesti eniten vaikuttavia tuloksia hypnoosi ovat muutoksia tapahtuu aivoissa.




Koska viime tekniikkaa, jonka avulla tutkijat voivat perehtyä aivot hypnoosi myötä olemme voineet itse nähdä muutokset, jotka tapahtuvat aikana. Käyttämällä positroni päästöjen tekniikka (PET) Skannaa ja magneettikuvaus (MK) sekä ärsykkeiden (EEG), tutkijat ovat seuranneet aivot reagoivat hypnoosi ja he ovat löytäneet, että aivojen kokea tietyt, hyvin todellisia muutoksia hypnoosin aikana.




EEGs käyttö ovat osoittaneet, että aivojen aaltoja vastaa hienoisia muutoksia hypnoosin aikana. Korkean taajuuden aivojen aallot ovat valveilla valtion ja matalataajuisten aaltojen ovat yleisempiä unen aikana. Aikana hypnoosi ei nousua matalataajuisten aaltojen ja vähentää korkean taajuuden aaltojen ikään kuin hypnoosissa on hereillä ja uneen.




Aivojen kuvantamisen tekniikoita, kuten MRI ja PET skannaukset ovat saa tutkijat Katso aihe aivojen hypnoosin aikana. Nämä tutkimukset osoittavat, että vasemmalle aivot, joka on yleensä toiminnan keskus, kun henkilö on hereillä, hidastaa vähän toimintaa ja että oikeat aivot, yleisesti katsotaan luovan pallonpuoliskolla kasvu näkyy toimintaa hypnoosin aikana.




Vaikka nämä ovat vain alustavia tutkimuksia, jotka tarvitsevat vielä paljon tutkimusta, tulokset ovat mielenkiintoisia, että ne selvästi osoittavat, että aivoissa tapahtuu jonkinlainen muutos hypnoosin aikana. Muuttaminen aivojen aaltoja ja aivojen toimintaa kuin katsella EEGs ja MRIs, osoittaa selvästi, että hypnoosi on välitön vaikutus ihmisen aivot, joka on täsmälleen keskellä, että hypnoosi pyrkii saavuttamaan. Lisätutkimuksia, mukaan lukien ohjaus ryhmille voidaan kohdistaa alueelle tai aivojen alueilla, jotka aktivoidaan hypnoosin aikana. Tämä voi edelleen tieteellinen tutkimus tiedottamalla tutkijat selkeämpi, funktio aivot ja mitä alueita mitä toimintoihin.


Aucun commentaire:

Publier un commentaire