Translate

lundi 17 mars 2014

Fysiologia ja mitä keskittyä parantaa nauttia elämästä



Fysiologia heijastaa tunteita




Miten käytät elin vaikuttaa miten sinusta tuntuu ja miten sinusta tuntuu, on puolestaan heijastuu tavalla käytät kehomme. On yhteys tai fysiologiaasi ja tunteita.




On yleensä helppo havaita joku joka kärsii masennuksesta. Heidän harteillaan painua, ne ovat kiinnostunut mitä ympärillä, niiden lihakset ovat veltto, silmät ovat usein tyhjiä, niiden liikkeet ovat hitaita, niiden hengitys on matala ja niiden energian taso on alhainen. Puhe on usein hidasta, pyyteetön ja monotoninen. Niiden fysiologian vastaa, mitä heidän mielessään.




Katsokaa ympärillenne ja Katso kuinka monta tunnelmia voi tunnistaa ihmisiä vain tarkkailla kehon kieltä. Yllätyt, kuinka helppoa on kommentoida niiden tunnelmia. Pitäisi pystyä iloinen, innoissaan, rakastava, kyllästynyt, vihainen, turhautunut, innostunut, surullinen, mietiskelevä tunnelmia ja monet muut.




Voit rikkoa mitään fysiologia lenkki tarkoitus muuttaa miltä sinusta tuntuu




Jotta voidaan rikkoa mieliala tai tunne, se on riittävän usein vain Vaihda fysiologia.




Esimerkki 1:




Jos olet masentunut, seisomaan, suoristaa ylös, hypätä ylös ja alas, suorittaa paikalla, menevät reipasta kävelyä tai tehdä sydämesi lyö nopeammin ja lisätä lihasjänteys kuntosalilla. Ota muutama syvä Hengitä saada hieman happea keuhkoihin. Huutaa jotain voittaa tai laulaa onnellinen laulu. Tunnet paljon parempi muutamassa minuutissa. (Huomautus: Tämä ei viittaa kliininen masennus, joka on sairaus ja on sairaanhoidon.)




Esimerkki 2




Yritä nyt tietoisesti menee masentunut mieliala. Istahtaa tai oleskelutilan hartiat drooped ja lihasten velttous, hengittää lyhyt matala hengitä, Älä keskity silmäsi mitään. Puhu hitaasti väsynyt ääni. Löydät energian tasoilla lasku dramaattisesti ja alatte tuntea alhainen.




Keskittyä toimii fysiologia luomaan ja kehittämään tunteita.




Kun olet masentunut, löydät keskittynyt negatiivisia ajatuksia. Pitää katsomalla huono muisti, tuntea peloissaan tai ajatella pahinta, mitä voi tapahtua tilanteessa olet kasvot. Mielesi on taipumus kierre toivottomuuden ja hitaus. Ei voi ajatella selkeästi ja et näe ulospääsyä pois ja ei ole tulevaisuutta. Voit olla vähiten luovia.




Kun tunnet innoissaan, olet täynnä ennakointi, olet valpas, vastaanottavainen, luova ja täynnä energiaa. Etsi mielesi keskittynyt myönteisiä asioita ja odottavat jotain hyvää tapahtuvaksi.




Voit tietoisesti muuttaa fysiologia ja keskittyä, kun haluat




Koskaan unohtaa olet vastuussa mieltäsi ja kehoasi. Kun löydät itsesi alas, ajatella syy, paikantaa olet ajatellut ajatuksia ja fysiologia aikaan. Tietoisesti valita tehdä päinvastoin murtaa että masentavaa tuulella tai huono olo.




Energiankulutus, syvä hengitys saada paljon happea verenkiertoon, huutaminen tai laulaa ja tietoisesti keskittyä joitakin hyviä kokemuksia tai positiivinen puoli teidän tilanne rikkoa mielentilaan ja muuttaa tunteita.




Johtopäätös




Lopeta antaa negatiivisia asioita ja tunteita hallita elämääsi. Valita elää positiivinen luovaa elämää tunnustamalla rajoittamalla tunnelmia ja tunteita sitten tietoisesti muuttaa niitä muuttamalla fysiologia ja keskittyä.


Aucun commentaire:

Publier un commentaire