Translate

mardi 18 mars 2014

Luottamusta - fysiologia menestys





Haluatko muuttaa miltä sinusta tuntuu? Haluatko tehdä heti? Kokeile tätä - nouse ylös ja viiden tähden hyppää, hymyillä ja huutaa "Tunnen suurta" viisi kertaa. Haluat ehkä kokeilla tätä mukavasti oma koti eikä keskellä kiireiseen toimistoon. Okei saatat tuntea hieman hullua mutta tuntuu eri. Sinulla on hymyili ja muutti, olet kertonut mielesi ja kehosi "Tämä on erilainen". Mielen ja kehon liittyvät erottamattomasti toisiinsa. Jos muutat mitä teet kehon (fysiologia) - miten hengität, miten olette, miten voit puhua ja pitää itseäsi - se vaikuttaa mieleesi ja muuttuu, miten sinusta tuntuu.




Kuva tämän henkilön, he kävellä hitaasti, he romahti hartiat, ne näyttävät synkkää, silmät on katsoa alas lattialle. Mitä näet? Joku, joka on masentunut. Kukaan päättää olla masentunut, mutta se ei ole vain henkinen tila, kuten olemme nähneet, on myös tiettyjä kehon kuva (tai erityisen elimen fysiologia). Tekemällä näin ne ovat alitajuisesti edelleen tekemään päätöksen olla masentunut.




Joten voimme muuttaa? Voit lyödä vetoa, voit muuttaa fysiologia ja sinun mielentila esiintymä. Laita itsesi kantaa lopullinen itseluottamusta. Kuvitella täysin itsevarma henkilö näyttäisi kuin ja jäljitellä niitä. Seistä pitkä, hartiat takaisin, katsomalla jokainen tehdä silmiin hymyillen, hengitys syvään. Kävellä kuin kuvitella luottavainen henkilö olisi, ei viisto pitkin mutta rajaava pitkin pää oli korkea, hartiat takaisin, tehtävä olet menossa jonnekin ei ole vain tuhlaa aikaa. Kokeile sitä. Voi tuntea kyllästynyt tai masentunut tässä asennossa. Mieli liittyy kehon ja se on saada viestin, että olet valtion tietoisuutta ja sinä tosissaan. Kehon ovat kertoneet, että valitset olla varma ja olet varma. Muuttamalla kehon (fysiologia) kerrotaan, että olet luottavainen mieli ja hallinnassa tunteesi.




Tehdä aika investoida itseäsi ei rahassa mutta investoida tunteita. Aloittaa tunne haluat tuntea tavalla. Kuvittele, olet menossa saada työtä unelmiesi, miten tuntuu, miten voit pitää itseäsi? Nyt "pullo" sitä tunnetta ja fysiologia. Voit soittaa että milloin haluat. Voit muuttaa kantaa lopullinen itseluottamusta fysiologia - Avaa "pullo" ja uudelleen fysiologian ja tunteita muista kaikki ihmisen toiminta on seurausta valtion olemme joten jos tunnemme turvallinen ja vahva pyrimme asioita koskaan uskonut mahdolliseksi kun oli tunne kyllästynyt ja väsynyt.




"Laita tulevaa hyvissä käsissä - oman" (tekijä tuntematon).




Tee tunne luottavainen osa päivittäistä rutiinia. Kun ajattelee sitä tehdä päätöksen laki luottavaisin, joten siitä tulee tapa. Varmista, että olet seistä pitkä, Katso ihmisiä silmiin, kun he puhuvat sinulle kuunnella ja katsoa niitä ja kun puhut ylläpitää hyvää silmiin heidän kanssaan. Vaikka aluksi jatkuvat ajatella että luottavainen, kommunikoitte vielä oikeita signaaleja innostaa lähimmäisiäsi. Tämä on hämmästyttävä asia varma kehon kieli. Muuttaa kehon asennon ja ajattelu ja voit tulla luottavainen henkilö haluat olla


Aucun commentaire:

Publier un commentaire