Translate

lundi 17 mars 2014

Ihmisen anatomia ja fysiologia opinto-opas



Aiomme puhua joistakin parhaat ominaisuudet ihmisen anatomia opinto-opas ja mitä pitäisi tehdä. Kysymys kuuluu, onko sinulla todella ostaa opinto-opas anatomia ja fysiologia. Haluat ehkä kestää jonkin aikaa lukea tämän, jos sinulla on kysymyksiä tästä aiheesta, kuten voimme auttaa iso aika!




Kun oli tulossa yliopistolla, ei ollut liikaa asioita, jotka olivat noin auttamaan meitä. Mutta aivan viime aikoina on esiintynyt kouluttaa meidän nuoriso heille opas ja avustajia. Uskon vilpittömästi, että perinteinen tapa opiskella, joka aikoo luokan ja on luennoinut alkaa olla vanhentunut.




Että se on se paikka, mutta on asioita, joita voit tehdä tutkimaan asiaa paremmin, on olemassa ohjelmia, jotka auttavat näitä asioita. Aiomme antaa sinulle joitakin ominaisuuksia paras opas, joka tunnetaan nimellä ihmisen anatomian kurssin.




Peruskurssin


Ensimmäinen osa että ihmisen anatomia-kurssi (joka me linkki voit pohjassa), on todella aio kertoa kaiken mitä sinun tarvitsee tietää kehon ja tarjota sinulle oppitunti siitä, mitä sinun täytyy oppia. On olemassa joitakin ihmisiä, jotka sanovat, että tämä jopa korvata kirja!




Joten se on aika hyvä tilanne. Ja tutkimuksen tuki, joten voit odottaa sen olevan syvällistä ja mahtava!




#2 - yksityiskohtaiset A & P grafiikka


Näet, että olet menossa saada grafiikkaa kuvattu kunkin ryhmän tai osa lihas. Tämä varmasti auttaa sinua tallentamaan laitoksen parempia ja nopeampia! Se on yksi niistä asioista, että ihmiset unohtaa, mutta on erittäin tärkeää tietää jokainen lihas ryhmä ja mitä he tekevät. Tämä voi auttaa niin monia aiheita yksin biomekaniikan, ihmisen anatomia ja fysiologia ja monesta muusta luokasta!




Lääkkeen annostusta, hoito & farmakologian opinto-opas


Jos lääketieteen polku tai jopa liikuntalääketieteen polku, tämä voi varmasti auttaa sinua antaa hoitoa, saat ihmisen anatomiaa-kurssin ja opinto-opas tällä osa oppimista, oppimisen annokset, hoidon oppaita, suun ja maxillofactal patologian ja asiat, jotka luonto totta lääketieteen kamaa!


Aucun commentaire:

Publier un commentaire