Translate

mercredi 19 mars 2014

Anatomia ja fysiologia koekysymyksistä - Tentti menestys





Joku tavoitteena Tentti menestys anatomian ja fysiologian tentit pitäisi tietää, on tärkeää opinto-opas, joka tarjoaa erilaisia anatomia ja fysiologia koekysymyksistä.




On niin paljon tietoa oppia kova aihe. Suurin osa opiskelijoista löytää oppimista latin nimi esim lihaksia, hankala.




Olen opettanut anatomia ja fysiologia pitkään ja sen jälkeen vuotta käsitellä turhautunut, hermostunut opiskelijoille, minulla on parhaat tulokset vuoden tentit lopussa kun olen testannut minun opiskelijat viikoittain opintojensa alussa.




Anatomia ja fysiologia on jaettu kehon järjestelmiä, esimerkiksi hengityselinten ja verenkiertoelimistön. Jokainen järjestelmä olisi oppinut erikseen, joten oppia esimerkiksi luuston ja sitten siirtyy seuraavaan lukuun. Sopivin kysymyksiä käyttää tarkistaessaan ovat monivalintakysymyksiä.




Minun neuvoni olisi kestää noin 20-30 kysymyksiä ja kopioi ne päälle pala paperia tai tallentaa kortteja. Päivänä 1 Lue nämä kysymykset uudestaan ja uudestaan kunnes olet varma. Toista tämä seuraavana päivänä ja niin edelleen. Kussakin luvussa olisi otettava noin 4 päivää tarkistamaan. Ilmeisesti joitakin lukuja voi kestää kauemmin kuin toiset riippuen jokainen tiedot. Voit muuttaa useita kysymyksiä että opit joka päivä, mutta voit muuttaa tätä vastaavasti perustuu koko luku ja kun on.




Tarkistettuna yksi elimistön itsellesi tentti on mitä olet oppinut. Jos kirjoitat, tentti on ammattimaisempaa, voit myös pitää kappaletta myöhempää käyttöä varten. Kun otat tentti, Sulje kirjat ja rehellisesti merkki paperisi. Tämä antaa suuntaviivat siitä, miten perillä olet kehon järjestelmän ja jos haluat tehdä lisää tutkimusta.




Jos toista tämä kaikki laitoksen järjestelmät hämmästynyt kuinka paljon voit oppia. Tärkeintä on jatkuvasti testata itse. Anna itse vähän tentit koko ajan.


Aucun commentaire:

Publier un commentaire